Gør en livsvigtig indsats – meld dig som indsamler i 2019

Skrevet fredag d. 2. februar 2018

Tak, fordi du allerede støtter Hjerteforeningen med dit medlemskab. Sæt kryds i kalenderen og vær med til at gøre en livsvigtig forskel i 2019, når vi går på gaden for at synliggøre hjertesagen og samle ind til patientstøtte, forebyggelse og livsvigtig forskning i hjerte-kar-sygdomme.
unnamed
MELD DIG SOM INDSAMLER HER

Fra d. 1. februar ringer vi ud til mange af vores medlemmer for at høre, om I vil støtte op om Landsindsamlingen. Derfor kan det være, at du modtager et opkald.

Vil du i kontakt med landsindsamlings-teamet, kan du ringe på tlf. 70 25 00 00 eller skrive en e-mail til indsamling@hjerteforeningen.dk

Jeg har lovet godt vejr d. 22. april. …og foreløbigt står jeg ved det løfte.  Jeg håber, vi ses rundt omkring i det danske land til Hjerteforeningens Landsindsamling.

Hjertelig hilsen
Anne Kaltoft, formand for Hjerteforeningen