Nyt hjerte-kontor indvies på Carl Reffsvej 2

Skrevet lørdag d. 1. september 2018

Den 29. august 2018 indviedes det nye hjertekontor på Carl Reffsvej 2.

Formand Inge Dahlmann bød de fremmødte velkommen, og var glad for det store fremmøde, og fortalte at kontoret er åbent hver anden onsdag til i ulige uger fra klokken 15 til 16 for hjertepatienter og pårørende. Det er bestyrelsesmedlemmer der på skift bemander kontoret.

Efter velkomsten opfordrede formanden hjertepatienter og pårørende til at komme og få en snak om de problemer, de har i det daglige. Desuden vil det være muligt at få taget blodtryk.

Herefter var der foredrag med Marlene Højmark fra Hjerteforeningens Rådgivning. Emnet var: Pårørende til kroniske syge. Marlene Højmark talte om de spørgsmål som opstår i det daglige, bekymringer og usikkerhed om de nu kan gøre det rigtige og om få talt med lægen angående sygdommen.

Herefter var der spørgsmål om sygdommen og bekymringer, man kunne snakke om bekymringer i små grupper om emnet, der var udleveret spørgsmål man kunne drøfte løsningerne på.

Under mødet blev det serveret hvidvin og orangesaft med små kager til.